A globális elit hatalmas napkitörésekre készül, állítja a titkos űrprogram informátora

Corey Goode kedden megjelent két részes jelentésének első részében (1) különböző földönkívüli civilizációkkal és a titkos űrprogramok képv...

Corey Goode kedden megjelent két részes jelentésének első részében (1) különböző földönkívüli civilizációkkal és a titkos űrprogramok képviselőivel történt állítólagos legutóbbi találkozóiról beszél. Ebben néhány zavaró információt tárgyal az elit felkészüléséről olyan szoláris eseményekre, melyek katasztrofális bolygó szintű hatásokkal fognak járni.

A jelentésében Goode annak részleteivel kezdi, hogy mi történt a találkozók közötti hosszabb kihagyás után, melyet augusztus 1-én tárgyalt. (2) Megvitatta személyes eligazításának következményeit, és az egyik Kozmikus Közzététel interjú (3) egy titkos túrájáról szólt, mely során hat rejtett antarktiszi létesítménybe látogatott el, melyek a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumhoz tartoznak - az egyik azon öt űrprogram közül, melyekről előzőleg információkat hozott nyilvánosságra.

Azok számára, akik nem ismerik Goode kinyilatkoztatásait és interjúit, a legfrissebb beszámolója fantasztikusnak tűnhet. Vannak azonban kényszerítő erejű informátoroktól származó, dokumentumfilmes és közvetett bizonyítékok, melyek alátámasztják az állításait. Ennek jelentős része bemutatásra került a "Bennfentesek felfedik a titkos űrprogramokat és földönkívüli szövetségeket" című könyvben. 2015. szeptemberi könyvének megjelenése óta William Tompkins, egy nagy tekintélyű űrhajózási mérnök is előállt, hogy felfedje saját vallomását, melyet hivatalos dokumentumok támasztanak alá, és amelyek megerősítik Goode számos állítását.

Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/titkos%20űrprogram

2016. augusztusi jelentésében Goode azt mondja, hogy Kaaree, a Belső Földi Civilizációk, az úgynevezett Anshar egyik képviselője éteri telepatikus kapcsolaton keresztül adott neki néhány új információt a közelmúltbeli eseményekről, miután visszatért a Boulderben, Coloradóban tett júniusi útjáról:

"Ezen tájékoztatókon megtudtam, hogy a legutóbbi felderítő repülésünk az Antarktisz jeges barlangjaiban már nagyon zavarta azokat a személyeket, akik felelősek ezen létesítmények biztonságáért. Leginkább meg voltak döbbenve, hogy a fejlett technológiájuk nem volt képes érzékelni az Anshar-busz hajó jelenlétét. Ennek nem csak pszichológiai hatása volt azokra, akik a létesítményekben dolgoznak, de közölték velem, hogy bizonyos területek a jég alatt nyilvánosságra kerültek - ősi helyek, melyek több szinten is igen jelentősek."


A Gömb Lények Szövetsége segített a Solar Warden/Titkos Űrprogram Szövetségnek fejleszteni a védelmi fegyver technológiáikat. Nem világos, hogy az Anshar is hasonló módon részesült-e ebből, de az antarktiszi létesítmények titkos megfigyelése egyértelműen készületlenül érte a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumot.

Az, hogy Kaareen megosztotta ezt az információt úgy tűnt, hogy része egy új trendnek. Korábban a két űrprogram a drákó földönkívüliekkel működött együtt Goode szerint, a Sötét Flotta és a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum voltak azok, melyek a legfejlettebb fegyver technológiákkal rendelkeztek. Jelenleg ezt az előnyt a Gömb Lények Szövetségének köszönhetően tartják.

Goode továbbá leírja a Titkos Űrprogramokkal kapcsolatos információkban történt kihagyás hatását, mely több hetet foglalt magában júniusban és júliusban:

"Az ezt követő hetekben kapcsolatba lépett velem Kaaree nagyon kevés információ átadásával a Titkos Űrprogram Szövetséggel folytatott találkozóiról. Nagyon leválasztva éreztem magam, és nem igazán tudtam bármit is használni."

Kaaree biztosította Goode-t arról a kapcsolatról, melyet az elméjük egybeolvadásával folytattak. Lényegében azt mondta, hogy ez folytatódni fog, miután a Gömb Lények Szövetsége befejezi munkáját a Naprendszerünkben és elindulnak: "Te és én jóval azután is kapcsolatban leszünk, hogy az Őrzők kilépnek a fázisból."

Július 10-én Goode fizikai találkozásban vett részt a Gömb Lények Szövetségével egy kék gömb segítségével, amely egy Nap közelében lévő helyre szállította őt:

"Amikor megérkeztem, Raw-Tier-Eir és egy sokkal alacsonyabb alak sziluettjét láttam a bal oldalán. Úgy tűnt, hogy elég nagy távolságra állnak. A figyelmem hirtelen az óriási energia gömbön kívülre vonzódott, amelyben voltunk. Más különböző méretű gömböket vettem észre, melyek távolodtak a Naptól."

Leírta, hogy az óriás energia gömbök úgy tűnt, mintha egy szűrő szerepét töltenék be a napenergia tekintetében:

"Ezek a gömbök sokkal inkább ki voltak világítva, mint amit korábban láttam - a gömb belsejének szemszögéből, ahol voltunk. Csillogónak tűntek, aztán egyre áttetszőbbnek. A Vénusz és a Föld pályája felé egy állandó, lassú módon mozogtak. Aztán felnéztem a Napra. A gömb fala, amiben voltam úgy viselkedett, mint valami szűrő. Olyat érzékeltem, melyek villamos energia pattogásoknak tűntek a koronából sugározva."

Ez összhangban van azzal, amit Goode korábban ismertetett, ami az egyik óriási, Jupiter méretű gömb egyik fő funkciója, amely 2011-ben jelent meg a Naprendszerünkben. A céljuk az volt, hogy semlegesítsék a kozmikus energiákat, melyek beérkeznek a Naprendszerünkbe, így az emberiség jobban képes integrálni ezeket és elvégezni a szükséges változtatásokat.

Goode jelentése azt sugallja, hogy a Gömb Lények Szövetsége jelenleg a Napra koncentrál, és hatalmas gömbjeik vannak körülötte, hogy segítsenek tompítani a bejövő kozmikus energiákat, amelyek hatalmas napkitöréseket válthatnak ki.

Augusztus 8-án a NASA napfigyelő műholdjának (SOHO) két kamerája, az EIT 195 és az EIT 171 egy hatalmas kockát fényképezett a Nap közelében. Néhányan úgy gondolták, hogy a kockák fotómanipuláció eredményei, hogy eltávolítsák a nagy objektumok bizonyítékait a Nap körül, melyek esetleg gömbök. (4)




Goode egy szomszédos csillagrendszer lényeivel történt találkozójának leírásával folytatja, akiknek bolygója egy hasonló felszabadító harcon esett át nemrég, mint amely jelenleg a Földön zajlik.

"'Micca'-ként mutatkozott be. Azt állította, hogy a bolygója a helyi csillaghalmazunkban található, és hogy az ő népe a mi 'csillag unokatestvérünk', mivel körülbelül 94 százalékban azonos a genetikájuk. Azt mondta, hogy ő a bolygórendszerének földi nagykövete. Micca azzal folytatta, hogy a népe szerelmes a kultúránkba és a művészeteinkbe, de mindig is zavarta őket az erőszakra való képességünk. Kijelentette továbbá, hogy a múltban a népe a Földön tartózkodott menekültként, miközben a szabadságért vívtak harcot. Azt állította, hogy a népe csupán néhány generáció óta győzte le a zsarnoki lényeket, akik rabszolgává tették őket."

Majd Goode annak leírásával folytatja, milyen fontos szerepet játszott a Gömb Lények Szövetsége abban, hogy segítettek Micca bolygójának elérni a felszabadulást a saját elit irányítóik uralma alól:

"Micca továbbá kijelentette, hogy szorosan együttműködött Raw-Tear-Eir-el népének küzdelme során, és hogy nemrég estek át egy nagyon hasonló folyamaton, mint amelyen mi megyünk keresztül. Azt állította, hogy az ő népe nem szembesült annyi kihívással, mint ami a Földön található, de sok volt a hasonlóság."


A Micca nagykövettől származó információk összhangban vannak Goode korábbi adataival azzal összefüggésben, hogy Naprendszerünk szorosan kapcsolódik más, helyi klaszterhez tartozó naprendszerekhez. Azt mondta, hogy egyszer létezett egy erős védelmi fegyverrács a helyi csillagrendszerek számára, melyet egy Ősi Építő Faj hozott létre. Ezt mintegy 500 ezer évvel ezelőtt megsemmisítették a Maldek és a Mars bolygók közötti háború során, amely létrehozta az aszteroida övet.

William Tompkins azt állítja, hogy az Apollo program 4. szakasza az volt, hogy az Egyesült Államok haditengerészete egy védelmi rácsot épít ki 12 szomszédos csillagrendszerben űr harci csoportok segítségével. Ez nem tűnik véletlen egybeesésnek, hogy a haditengerészet egy olyan védelmi szerepet képzelt el az űrben lévő harci egységei számára, amely a szomszédos naprendszerek gyűrűjét is magában foglalja.

Hat nappal azután, hogy Micca nagykövettel találkozott július 16-án, Goode-t ismét elszállította egy kék gömb egy másik találkozóra a Gömb Lények Szövetségével. Itt találkozott három Kék Aviannal és egy háromszög fejű lénnyel, akit egy ismerős alak kísért:

"Még egyszer lepillantottam, hogy lássam Raw-Tear-Eir-t és más személyeket, ahogy előttem álltak. Akkor láttam meg Raw-Mare-Eir, Raw-Rain-Eir és a 'háromszög fejű lény' körvonalát, ahogy a távolban állnak. Üdvözöltem Tear-Eir-t, majd a társára összpontosítottam. Beletelt egy pillanatba, hogy rájöjjek, hogy az a személy előttem Gonzales volt... Az utolsó, amikor Gonzalesről hallottam az volt, amikor a maja csoporttal volt, hogy érzelmi 'gyógyításban' részesüljön."

Gonzales elmagyarázta Goode-nak, hogy mi történt azóta, hogy utoljára találkoztak 2016. májusában:

"Egy rövid üdvözlés után elmagyarázta, hogy az ő szemszögéből és idő tapasztalatából nézve majdnem 6 hónapig volt távol. Elmondta, hogy a maja technológia egyszerűen varázslatos. Azon gondolkoztam, hogy mennyire 'boldogan' viselkedett, és milyen figyelemre méltó változás történt a teljes energiájában. Kijelentette, hogy most már ismeri önmagát, és megtalálta valódi célját az életben."

Gonzales azt mondta, hogy a jövőben ahelyett, hogy folytatná a Titkos Űrprogram Szövetségben végzett feladatát, inkább a maja csoport kapcsolattartója lenne:

"Aztán közölte velem, hogy találkozott néhány emberrel a Titkos Űrprogram Szövetségből. Nem tud visszakerülni a régi pozíciójába miután eltűnt, de kapcsolatban tudott maradni bizonyos eszközökkel. A maja csoporttal akart maradni és egy összekötőként működni közöttük és más csoportok között, akik arra várnak, hogy segítsenek az emberiségnek."

http
Gonzales ezt követően néhány új információt adott át Goode-nak a déli féltekén történt, és a közelgő szoláris eseményekről, melyekre az elit/összeesküvés készülődik:

"A legtudományosabb és leggyakorlatiasabb része ezeknek a 'titkos szindikátusoknak' úgy hiszi, hogy a napkorona teljes felületén hamarosan tömeges kilöködés várható. Úgy vélik, hogy a Nap ezután szinte teljesen elsötétedik néhány napra, mielőtt újra felébred egy új egyensúlyi állapotban. Ezek a szindikátusi 'tojásfejek' úgy gondolják, hogy a kialakuló energetikai lökéshullám, majd a hatása ennek a hatalmas anyagkidobódásnak ki fogja ütni az összes kommunikációt, elektronikát és villamos energiát a Földön... Továbbá egyesek ezen szindikátusokból úgy vélik, hogy ez a Föld mágneses mezejének is meg fogja változtatni a polaritását, amely drámai hatással lesz minden élőlényre a bolygón. Hatással lesz a testünk neurológiai és mágneses mezejére, valamint a tudatunkra."

Goode leírása a Napról, amely napokra teljes sötétségbe borul, valamint a Föld mágneses mezeje polaritásának megváltozásáról nagyon hasonlít ahhoz, melyet Gregg Braden ismertetett az 1997-es "Ébredés a zéró pontra: A kollektív beavatás" című könyvében. (5) Ez felveti azt a kérdést, hogy Braden elképzelései befolyásolták-e az elit/összeesküvés előkészületeit.

Goode két forgatókönyv leírásával folytatja, melyekről az elit úgy gondolta, hogy a leginkább alkalmazható az emberiségre:

"Van egy eltérés a különféle szindikátusok meggyőződése között, hogy milyen erős hatása lesz ennek a 'szoláris tüsszentésnek' a Föld légkörére és felszínére. Egyesek úgy vélik, hogy ez egy olyan kisebb esemény lesz, melyet évtizedek alatt lassan ki lehet heverni, míg mások drámai növekedést várnak a nagyszabású vulkánkitörések és földrengések számában szerte a világon. Ez a bizonyos szindikátusi csoport úgy véli, hogy ez planetáris telet fog okozni, amely során megismétlődik az előző fejlett civilizáció bukása, ami pont az utolsó jégkorszakot megelőzően történt."

Gonzales válaszolva Goode aggodalmára az elit készülődésével kapcsolatban kifejtette:

"'Ilyen eseményre nincs esély a közeljövőben, és erre csak néhány szindikátus számít.' Azt mondta, hogy az ezoterikusabbak ezen szindikátusok közül úgy vélik, ahogy sokan a mi közösségünkből, hogy ez egy spirituális aratás lesz... Azt gondolják, hogy elkerülhetik vagy elrejtőzhetnek előle mélyen a föld vagy a jégtakaró alatt, mint például az Antarktiszon."


Ezen a ponton vált világossá, hogy Raw Teir-Eir el akart magyarázni néhány dolgot Goode-nak a Föld jelenlegi helyzetéről, és Gonzales távozott. Goode úgy tervezi, hogy jelentésének második részében mutatja be, mit mondott neki Raw Teir-Eir.

A következő rész Goode találkozóiról azt ígéri, hogy jelentős információkkal szolgál az emberiségről, mint kollektív entitásról, és hogy hogyan néz majd szembe a sok kihívással, miközben a globális elit egy bolygószintű vészhelyzetre készül, amely úgy következik be vagy sem, ahogy elképzelték.

Ha Goode leírása pontos a globális elit terveiről és gondolkodásáról, akkor igen sokatmondó, hogy sokan csendben menekülnek biztonságosnak vélt területekre a déli féltekén anélkül, hogy akár a legminimálisabb lépéseket tennék, hogy megvédjék a fejlett országok elektromos hálózatait, amelyek a leginkább veszélyeztetettek az előre jelzett hatalmas napkitörésektől.

(1) - http://spherebeingalliance.com/blog/corey-goode-intel-update-part-1-aug-2016.html
(2) - https://www.facebook.com/BlueAvians/photos/a.1467896910174767.1073741832.1439938
(3) - http://www.gaia.com/video/venus-antarctica
(4) - http://www.inquisitr.com/3410453/nasa-caught-hiding-earth-size-alien-ufo-spacecraft-near-
(5) - https://www.amazon.com/Awakening-Zero-Point-Collective-Initiation/dp/1889071099

Exopolitics


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10918,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9714,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A globális elit hatalmas napkitörésekre készül, állítja a titkos űrprogram informátora
A globális elit hatalmas napkitörésekre készül, állítja a titkos űrprogram informátora
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhisHfJGMH6ve-5WtIBAzgSFtMIeNQl03t9zrlsNt_3ZZ22KqPpuiwqgLv62bT3tDtVdoEQOAmXvTnEBerw7MNwWwojNKFSp1L2U7S7Oj0yR8foac6BMGI804Gmoi48pLO4yRZYg3sS09o/s1600/titkos+%25C5%25B1rprogram+corey+goode+nap+naprendszer+napkit%25C3%25B6r%25C3%25A9s+glob%25C3%25A1lis+elit-%25C3%25B6sszeesk%25C3%25BCv%25C3%25A9s-menek%25C3%25BCl-f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek-video-k%25C3%25B6nyv-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhisHfJGMH6ve-5WtIBAzgSFtMIeNQl03t9zrlsNt_3ZZ22KqPpuiwqgLv62bT3tDtVdoEQOAmXvTnEBerw7MNwWwojNKFSp1L2U7S7Oj0yR8foac6BMGI804Gmoi48pLO4yRZYg3sS09o/s72-c/titkos+%25C5%25B1rprogram+corey+goode+nap+naprendszer+napkit%25C3%25B6r%25C3%25A9s+glob%25C3%25A1lis+elit-%25C3%25B6sszeesk%25C3%25BCv%25C3%25A9s-menek%25C3%25BCl-f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek-video-k%25C3%25B6nyv-2016-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/08/a-globalis-elit-hatalmas-napkitoresekre.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2016/08/a-globalis-elit-hatalmas-napkitoresekre.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy